Postat de RODIMUR
Grâul (arpacașul) se spală în mai multe ape și se pune la fiert, la foc mic, cu 300-400 ml de apă rece și cu praful de sare. Când se formează spumă, se adună și se...
Citeste continuareaPostat de lucy2002
Lasam foia de foitaj la decongelat. Merele se spala, se curata si se scoate cotorul. Intr-un castronel amestecam: miezul de nuca, stafidele, zaharul vanilat si 1/2 lingurita de scortisoara...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Taiteii se rup mai marunt si se pun intr-un bol. Se topeste untul, se lasa usor sa se racoreasca si se toarna peste taitei. Se amesteca cu mana in asa fel incat untul sa fie distribuit uniform,...
Citeste continuareaPostat de Criss
Untul moale se amesteca cu zaharul pana devine cremos . Se adauga apoi oul, extractul de vanilie si se omogenizeaza, dupa care se adauga ingredientele uscate (faina amestecata cu sarea si...
Citeste continuareaPostat de alinutza2018
Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi (bain marie). Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul pana isi schimba culoarea si cresc in volum. Faina se amesteca cu praful de copt...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Rulada: Se separa ouăle și se bat albușurile cu un praf sare, până se obține o bezea, apoi se adaugă gălbenușurile, uleiul, sucul de la două portocale (100...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Se bat albușurile spumă cu un praf de sare, se adaugă treptat gălbenușurile, îndulcitorul, uleiul, apoi făina, amidonul şi praful de copt şi se amestecă bine. Din...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Blat : Am mixat albusurile cu un praf de sare pana am obtinut o spuma tare, am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana ce am obtinut o bezea ferma. galbenusurile le-am amestecat cu uleiul si...
Citeste continuareaPostat de lucy2002
Punem dovleacul la copt in cuptor la o temperatura de 200 grade C. Dupa ce s-a copt, se scot semintele si din miez vom face un piure fin. Separam albusul de galbenus. Albusul se bat spuma cu...
Citeste continuareaPostat de claudiaO
Mai intai pregatim blatul. Ouale intregi inmpreuna cu sarea si zaharul le batem pana obtinem o spuma densa albicioasa. Amestecam cacaoa cu faina si le incorporam usor in ouale...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|