Dulciuri

Aluat fraged cu untura si cidru pentru cornulete, saleuri si rulouri

Postat de ancutsa

  Aluatul fraged: Mai întâi scoți untura din frigider și o lași la temperatura camerei astfel încât să poți lucra cu ea, să fie moale. Pui într-un...

Citeste continuarea

Desert tort Rocher, cu fructe

Postat de mirela0911

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile impreuna cu praful de sare pana devin tari. Se adauga zaharul lingura cu lingura si se mixeaza pana se dizolva complet zaharul. Se adauga si apa rece...

Citeste continuarea

Desert cheesecake cu capsuni

Postat de Codrutaz

Blat biscuiți: biscuiții se amestecă cu untul topit si laptele. Se presează în tavă cu ajutorul unui pahar. Strat1: se hidratează gelatina. Căpșunile și zahărul se fierb pe...

Citeste continuarea

Desert tort cu crema de mandarine

Postat de Adrianele

Se bat spumă 2 albușuri și se amestecă cu 2 linguri zahăr și gălbenușurile, făina. Se amestecă prin răsturnare și se coace prima foaie de blat la foc mediu până trece testul...

Citeste continuarea

Desert tort 27 ani

Postat de Constelatialeu

Blat umed : Am folosit un inel reglabil, pe care l-am potrivit la dimensiunea de 22 cm, l-am tapetat cu hartie de copt si l-am asezat in tava de la aragaz, tava in care am pus hartie de copt. Am...

Citeste continuarea

Desert tort 2021

Postat de Constelatialeu

Blat : Mai intai am pregatit forma de tort, am tapetat-o cu hartie de copt, am folosit o forma cu diametrul de 17 cm. Am mixat albusurile cu un praf de sare , apoi am adaugat 3 linguri de zahar si...

Citeste continuarea

Desert bomboane cu lapte condensat

Postat de eumimi

Mai intai macinam biscuitii. Amestecam biscuitii macinati cu laptele condensat indulcit si cu cacao si formam o pasta omogena. Atentie: laptele condensat trebuie sa fie din acela pentru...

Citeste continuarea

Desert Babka cu dulceata de lapte si fistic

Postat de panacris

Într-un vas încăpător sau direct în bolul mixerului se cerne făina, se adaugă sarea și drojdia uscată, se amestecă ușor cât să se înglobeze toate...

Citeste continuarea

Desert tort explozie de arome

Postat de momo121

Pentru  blatul umed  vom folosi tava de la aragaz, iar cu un inel de 19cm decupam 2 cercuri.  Batem ouale cu sarea si zaharul pana isi schimba culoarea si compozitia s-a dublat. Pe...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu blat de ciocolata si mousse de cafea

Postat de momo121

Pentru blat:      Intr-un bol punem untul si ciocolata taiate marunt si le topim la microunde sau le punem intr-un ibric si le topim la foc mic (cum va este mai usor), apoi...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking