Paste

Capelletti cu jambon, sos de pastai verzi si praz

Postat de mihaelar63

 Pastele se fierb in multa apa clocotita cu sare, respectand instructiunile de pe ambalaj. Scurgeti capelletti in strecuratoare si limpeziti cu apa rece. Jambonul felii...

Citeste continuarea

Creveti cu noodles de orez, broccoli si lamaie

Postat de mihaelar63

Lamaia se spala si se taie mai marunt impreuna cu tot cu coaja . Ceapaverde -partea alba  si usturoiul se feliaza . Infierbantati apa pana ajunge la punctul de clocotire...

Citeste continuarea

Tortellini cu perisoare si sos gongorzola

Postat de mihaelar63

Tortellini se fierb in multa apa cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj. Scurgeti tortellini intr-o strecuratoare. Amestecati bine carnea cu oua, mixul de condimente,...

Citeste continuarea

Taietei cu varza acra calita, smantana si cascaval, la cuptor

Postat de vasimur

Pasul 1. Curățăm ceapa, o spălăm bine și o tocăm mărunt. Clătim varza cu apă rece (dacă este prea acră, o lăsăm ca să se desăreze, cca 10-15 minute!), o scurgem/stoarcem de apă...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu fructe de mare

Postat de oanapl

Se curăță usturoiul, se feliază și se călește în uleiul încins. Se adaugă ciupercile tăiate bucățele mici și fructele de mare.Se adaugă o căniță de apă și se...

Citeste continuarea

Lasagna

Postat de panacris

Într-un vas Wok se pune uleiul de măsline la încins, se adaugă carnea tocată si se lasă la distuit la foc mic, cca. 25 de minute, se adaugă sosul de roșii, ceapa deshidratată,...

Citeste continuarea

Paste cu spanac, branza si marar la cuptor

Postat de katty

Intr-o oala cu apa clocotita, punem sare si fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. In uleiul incins, punem spanacul si il tinem la foc pana scade zeama. Adaugam piper si mararul...

Citeste continuarea

Fusilli Bolognese

Postat de panacris

Carnea tocată se rumenește ușor în uleiul de măsline într-un vas cu fundul gros sau vasul Wok. După ce s-a evaporat tot lichidul lăsat de carne, se asezonează cu sare, piper...

Citeste continuarea

Fusilli tricolore cu ciuperci, bacon si sos de branza

Postat de panacris

Pastele se gătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se pune la călit, împreună cu ciupercile, uleiul de măsline și vinul la foc mic,...

Citeste continuarea

Fusilli cu ardei gras, broccoli, masline si sos de avocado

Postat de katty

Punem pastele la fiert intr-un vas cu apa sarata clocotita dupa instructiunile de pe punga. Cand sunt  al dente le strecuram, le clatim cu apa rece si le lasam la racit.Intr-o tigaie punem...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking