Bezele

Postat de Pungasa_Rogue in Dulciuri
23 Feb 2015 | 4654 vizualizari

A fost pentru prima oara cand am facut bezele, de aceea nici nu prea am stiut cand sunt gata, iar unele (mai barosane) au fost mai nefacute, dar au fost foarte bune. Am tot citit ca trebuie sa las usa cuptorului intredeschisa si asa am procedat si eu.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 23.02.2015, 21:18
frumuselele
la 23.02.2015, 21:29
la 23.02.2015, 21:47
Eu nu am facut niciodata
la 23.02.2015, 22:37
Ce frumoase!
la 23.02.2015, 23:01
Frumusele! Bravo!
la 23.02.2015, 23:10
Bezele si de la mine
la 23.02.2015, 23:30
Ce faine sunt
la 24.02.2015, 07:38
la 24.02.2015, 07:39
Data viitoare încearcă să pui un strop de oțet sau zeamă de lămâie, spuma va fi mult mai fermă
la 24.02.2015, 09:15
Multumesc pt sfat, Panacris!
la 24.02.2015, 10:10
Eu zic ca ti-au iesit frumos.
Nici eu nu stiu sa coc bezele.
la 24.02.2015, 11:43
Frumoase!
la 24.02.2015, 14:24
Frumusele!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking