Bilute crocante

Postat de Valclaudia in Dulciuri
22 Iun 2014 | 3273 vizualizari
Bilute crocante

Ingrediente

  • sos de ciocolata (100 gr. ciocolata neagra+ 50ml frisca lichida)
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui decojite
  • 200 gr. curmale deshidratate
  • cca 100 gr.sambure de nuca taiat grosier
  • 4 linguri miere
  • 1 lingurita coaja de portocala confiata
  • 3 linguri smantana fermentata
  • 100 gr. faina de ovaz
  • cca 100 gr. seminte de susan

Mod de preparare

Intai facem sosul de ciocolata (topim intr-o craticioara la foc mic ciocolata in frisca lichida).

Preincalzim cuptorul (165 grade), tapetam o tava cu hartie  de copt.

Amestecam intr-un castron toate ingredientele (mai putin susanul!), nu conteaza ordinea , pana obtinem un amestec lipicios, din care vom modela bilute de marimea dorita, le trecem prin seminte de susan,le asezam in tava pe harie de copt, dam tava la cuptor pana se coc bilutele (la exterior devin crocante iar mijlocul va fi mai moale), in jur de 40 min. la 165 grade.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute crocante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Biscuiti cu scortisoara

Postat de timea

Biscuiti cu scortisoara

Punem intr-un bol untul, zaharul si oul si amestecam cu un tel. Adaugam apoi pe rand sarea, esenta, praful de copt si praful de scortisoara. La final incorporam treptat faina, cam trei sferturi...

Citeste continuarea

Desert tarta cu branza si afine

Postat de Pungasa_Rogue

Desert tarta cu branza si afine

Untul, zaharul, esenta de vanilie, oul, sarea si faina cernuta se amesteca si se framanta un aluat elastic si nelipicios. Se formeaza o bila, care se introduce la frigider pentru cel putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2014, 08:38
Ahaaaaaaaaa!N-a cerut nimeni.Ce bine, ca pot lua cate vreau!(cate or fi ramas din bunatati)
la 22.06.2014, 08:40
au gustul batoanelor de cereale din comert. Te servesc cu mare drag,Buni drag!
la 22.06.2014, 08:43
Bune!!!
la 22.06.2014, 08:57
la 22.06.2014, 09:26

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking