Brosa belgiana - Cougnolle (ou cougnou)

Postat de ctlina in Dulciuri
6 Dec 2016 | 3192 vizualizari

Cougnou, de asemenea, numit cougnole în anumite regiuni sau pâinea lui Isus, este un produs de patiserie tipic din Belgia și din nordul Franței consumat în perioada Sfantul Nicolae pana la Crăciun. Forma acestei brioșe amintește copilul Isus înfășurat. Poate avea de asemenea forma specială a unui copil cu două capete. Este de obicei, oferita copiilor în dimineața de Crăciun, însoțită de o cană de ciocolată caldă. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/briosa-belgiana-cougnolle-ou-cougnou.html

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 06.12.2016, 22:04
super
la 06.12.2016, 22:05
la 06.12.2016, 22:13
Cred ca este tare buna!
la 06.12.2016, 22:54
Din aluat de briosa nu poate fi decat excelent!!
Tot cautam si eu zahar perlat dar nu am gasit.
la 07.12.2016, 09:40
tare buna trebuie sa fie , imi place aluatul
la 07.12.2016, 15:15
buna buna
la 08.12.2016, 08:04
Bune!
la 08.12.2016, 09:19
la 08.12.2016, 14:01
Un preparat cu un puternic mesaj si impact emotional si spiritual!
la 08.12.2016, 19:46
la 08.12.2016, 20:46
Ce minunatie!
la 08.12.2016, 20:50
Imi place enorm!
la 11.12.2016, 14:44
o bunatate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking