Chec cu nuci şi glazura de ciocolată neagră

Postat de gratziela in Dulciuri
29 Mai 2011 | 8772 vizualizari

Mirosul de ciocolată caldă îmi dă fiorii unei călătorii cu destinaţie exotică. De ce? Probabil că parfumul unic de cacao îmi pictează pe retină plaje cu nisip fin şi foşnet mătăsos de valuri înspumate. Dar vacanţa este departe, doar un vis cu speranţe aurii, şi, ca o recompensă, grădina mea proaspăt înverzită îmi aduce un plăcut sentiment de împlinire. Azi, o zi însorită, am dedicat, ca o ofrandă, un dulce aromat, pentru florile de liliac ce stau să-şi ia rămas bun până la anul. LA MULTI ANI RUXY!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 29.05.2011, 21:33
minunat!
la 29.05.2011, 21:37
minunat
la 29.05.2011, 23:34
Va imbratisez pe toti si va doresc o vacanta (cand v-a veni) cat mai frumoasa cu parfum de cafea proaspat rasnita (ah ce-mi place!!!) sa va incante narile in dimineti tarzii!
Dar pana atunci, o saptamana implinita va doresc la toti!
la 29.05.2011, 23:38
... si pentru tine Ruxy, tot binele din lume sa se reverse asupra ta cu blandete.
In ceea ce priveste scrisul, ei bine am cochetat si inca mai cochetez cu poesia (doar ca hoby), si imi place sa ma mandresc cu tatal meu care a fost poet. Doar o boala de familie si nimic mai mult, dar va multumesc la toti pentru aprecieri. Incerc sa trec retele dicolo de hotarul realitatii si sa le vad ca pe niste mici aventuri.
la 30.05.2011, 05:49
la 30.05.2011, 09:25
la 30.05.2011, 09:34
la 30.05.2011, 10:50
bun bun
la 30.05.2011, 15:19
delicios
la 26.08.2017, 12:37
e o greseala sau se pun doar 50g de faina? arata foarte bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking