Ciorba radauteana
Postat de gaby_d in Ciorbe 28 Dec 2011 | 69873 vizualizari
Una dintre ciorbele preferate ale familiei este ciorba radauteana care nu lipseste niciodata de pe mesele de sarbatoare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (60)
la 16.05.2013, 10:29
Este una din ciorbele mele favorite !
la 13.06.2013, 13:20
azi o prepar si eu
la 07.07.2013, 08:18
mi-as dori si eu sa fac ciorbitaca pare tare buna.Da aici nu se gaseste nici radacina de telina nici de patrunjel...
la 09.08.2013, 22:51
yummmyyy ce buna e
la 27.10.2013, 08:27
Foarte buna
la 16.04.2014, 14:11
A mea e un pic diferita reteta, dar la fel de spectaculoasa pentru papilele gustative. In primul rand calesc ceapa(daca e sezon verde) in unt. Am o problema personala cu uleiul de floare. Apoi pun aceleasi legume, patrunjel, pastarnac si telina ceva mai putin de o radacina(personal nu prea imi plac la gust) plus ardei rosu si verde. dupa ce s-au calit si legumele pun bucatelele de piet de pui si le las la fiert. Daca nu uit pun o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Cand e fiert tot(daca pun piptul intreg la firt il scot afara si il fac fasii), opresc focul si cand se raceste un pic il dreg cu multa smantana (de obicei pun o galeata intreaga) cu 3 4 galbenuse de ou(depinde cat sunt de mari) apoi pun patrunjel tocat si Voila! La fel ca si cu uleiul de floare refuz folosesc faina in ciorba sau in sosuri. Ciorbita e cremoasa, culorile sunt fantastice si gustul....DIVIN
la 30.04.2014, 19:42
acum vad comentariul asta. multumesc frumos de tipsuri
la 21.05.2014, 10:54
mie imi place
la 03.11.2015, 08:39
E tare buna!!!!
la 09.11.2016, 14:50
Si mie imi place supa radauteana
la 10.12.2017, 08:57
Foarte buna!
COMENTEAZA