Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

Postat de AlexTeacher in Reteta de vedeta
4 Noi 2015 | 5966 vizualizari
Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

Cand n-avem timp si ne e foame ! GRAV ! :)

Ingrediente

    • Ciuperci Champignon mari – 4 buc
    • Emmentaler Delaco – 100 g
    • Parmezan Delaco – 100 g
    • Mozzarella Gourmet Delaco – 100 g
    • Ulei de masline extravirgin – 2 – 3 linguri
    • Cimbrisor – 1/2 lingurita
    • Ardei iute – 1 buc
    • Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Curata ciupercile si pune sare pe ele;

  • Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;

  • Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;

  • Scoate semintele din ardeiul iute si taie-l fasii;

  • Pune ulei de masline peste ciuperci si asezoneaza cu sare (daca mai este cazul) si piper;

  • Adauga branzeturile in straturi, intercaland intre ele cimbrisor si fasii de ardei iute;

  • Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pana se rumenesc, iar branzeturile se topesc frumos;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii

Postat de Satisfyyourcravings

Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii

Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.  Se adauga rosiile pe rand intr-o oala cu apa fierbinte, se transfera pe o farfurie...

Citeste continuarea

Tocana de naut cu chorizo si bulgur

Postat de Ksenya

Tocana de naut cu chorizo si bulgur

Mai intai facem bulgurul. Punem intr-o cratita uleiul,rupem spaghetele bucati,le calim pana devin aurii,adaugam bulgurul amestecam si lasam 2 minute,adaugam scortisoara amestecam si turnam apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2015, 18:04
Eu credeam ca sunt umplute cu mana... ;-bd
la 04.11.2015, 18:05
Tare bune!
la 04.11.2015, 18:05
Perfecte pentru cină!
la 04.11.2015, 18:35
foarte bune!
la 04.11.2015, 18:50
Cam bune!!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking