Cornuri sarate cu branza

Postat de gabrielacuisine in Aperitive / Garnituri
28 Mai 2013 | 40151 vizualizari

Cornurile astea sunt un deliciu! nu va mint! de aceea reteta este dintr-un kg de faina, pentru ca veti manca pe nerasuflate unul dupa altul :-). sunt super fragede, calde sunt o nebunie, iar reci se pot papa pe post de paine. Prima data le-am servit in casa unei sarboaice si numai wow era la gura mea :-)), trebuie sa le incercati, reteta este super usoara, iar daca nu vreti cu branza, se pot face si fara sau chiar cu crenwursti, asa ca un aperitiv!

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 28.05.2013, 19:19
:
la 28.05.2013, 20:54
Ce rumene
la 30.05.2013, 11:29
la 26.08.2013, 16:50
ce bune tre sa fie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking