Cozonac cu aluat oparit si umplutura de nuci
Postat de katty in Dulciuri 3 Mai 2016 | 7157 vizualizari
Retete de Pasti
Ador cozonacul cu aluat oparit. Se mentine proaspat si pufos mai multe zile. Iar umplutura de albusuri si nuci il face si mai delicios. In afara de asta putem spune ca este si economic deoarece dintr-un kilogram ies 4 cozonaci, nu 2 cum ies in mod obisnuit.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 03.05.2016, 20:02
Mmmm...buuun!
la 03.05.2016, 20:07
Ce bine ar merge o felie doua cu o cana cu lapte!
la 03.05.2016, 20:10
merita incercata si varianta asta!!!!
la 03.05.2016, 20:23
woow, vreau si eu !
la 03.05.2016, 20:35
AndrutzaP , nu o sa regreti daca incerci varianta asta. O sa vezi ca se mentine pufos mai mult timp decat varianta cealalta, cu aluat neoparit.
la 03.05.2016, 20:47
super cozonac!
la 03.05.2016, 21:23
Cat de frumos...Trebuie incercat o data, daca zici ca se mentine pufos!
la 04.05.2016, 08:47
Foarte bun cu asa ingrediente!
COMENTEAZA