Cricală ardelenească

Postat de Sidy in Pui
10 Mai 2013 | 12606 vizualizari

Cricala este un preparat pe bază de ceapă, cu ardei, roşii şi condimente, călite şi apoi fierte inăbuşit. N-aş putea să vă spun de unde vine denumirea aceasta. Oricum, este o măncare care se prepară in casele ardelenesti ,foarte săţioasă şi cu un gust şi o aromă deosebite.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 10.05.2013, 18:29
buna buna
la 10.05.2013, 18:29
Buuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
la 10.05.2013, 18:39
uuu, ce bunaciune
la 10.05.2013, 18:44
Iar ai venit sa ne rasfeti cu bunatati !
la 10.05.2013, 18:44
la 10.05.2013, 18:48
la 10.05.2013, 19:23
Trecut la favorite,o incerc sigur!
la 10.05.2013, 19:29
la 10.05.2013, 20:38
bun bun
la 10.05.2013, 21:02
la 10.05.2013, 21:24
O palincuta inainte de a o servii si nu te mai saturi
la 10.05.2013, 21:40
tare bun
la 10.05.2013, 21:54
Mmm ce buna si gustoasa cricala asta
la 11.05.2013, 07:23
Eu zic sa ne intilnim si sa va servesc cu mare drag pe toate si pe toti sa vedeti cat e de buna.....
la 11.05.2013, 20:32
cred ca e foarte buna, nu am mai auzit de denumirea asta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking