Desert briose cu cacao si nuca de post

Postat de Valclaudia in Dulciuri
4 Apr 2017 | 4578 vizualizari
Desert briose cu cacao si nuca de post

Retete de post economice

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa minerala
  • 2 cani faina alba
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri fulgi de ovaz
  • 4 linguri pasta de macese
  • scortisoara dupa gust
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
  • 50 gr. nuca macinata
  • zahar pudra pentru decor

Mod de preparare

Am preincalzit cuptorul la 175 grade C.

Am pus zaharul, praful de copt, zaharul vanilat, nuca macinata, pasta de macese, uleiul, apa minerala, pudra de cacao. Am mixat.

Am adaugat apoi fulgii de ovaz si faina, un praf de scortisoara, am mixat pana la omogenizare.

Am asezat hartiute de copt in forme de silicon si in tava pentru briose, apoi le-am umplut la 3/4 din capacitate.

Am copt briosele pana au trecut testul cu scobitoarea (40 minute la 175 grade C).

Am scos briosele din cuptor, apoi din forme, le-am asezat pe un servet de bucatarie si, dupa ce s-au racit, le-am pudrat cu zahar si am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu cacao si nuca de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Kringel Estonian

Postat de Sim0naWorld

Kringel Estonian

Intr-un bol am cernut faina, am adaugat drojdia sfaramata, zaharul, oul si sarea. Am adaugat laptele incalzit impreuna cu untul topit, si am framantat, rezultand un aluat elastic, ca o plastilina....

Citeste continuarea

Briose cu ciocolata pentru Halloween

Postat de Oana

Briose cu ciocolata pentru Halloween

Ai nevoie de doua castroane mai mari. In primul castron amesteca faina cu cacaua, un praf de sare, praful de copt si bicarbonatul. In al doilea amesteca cu un mixer bananele sfaramate cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2017, 06:14
Foarte bune!
la 04.04.2017, 06:47
Numai bune de servit la ora asra!
la 04.04.2017, 06:57
Yummy
la 04.04.2017, 07:43
Delicioase!
la 04.04.2017, 08:24

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking