Desert galuste de aur
Postat de delia64 in Prajituri 26 Oct 2014 | 63584 vizualizari
O reteta pe care mama mea o pregatea la Cantina Evreilor din Cluj unde a muncit peste 20 de ani. Va recomand bunatatea aceasta mai ales acum in zilele reci si mohorate pentru a va rasfata papilele gustative.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (53)
la 16.11.2015, 14:02
Ce inseamna concret faina de calitate?
la 26.04.2016, 15:06
faina pentru cozonac cu 3 zerouri pe pachet .
la 18.02.2017, 06:56
1/2 pachet drojdie ...aproximativ cate grame?
Eu am drojdie uscata; stie careva cam cat sa folosesc pt reteta asta?.. multumesc
la 26.01.2018, 17:06
7-10 g drojdie sunt suficiente . Scrie pe pachet ca este suficient pentru 500 g faina un pachet de drojdie proaspata are 25 g
la 26.01.2018, 17:06
Credeam ca intrebarea e de acum )))
la 26.01.2018, 20:16
Ce minunatie.....si ce frumos, o reteta cu poveste...si bunica mea a fost bucatareasa la cantina scolii! Asa era pe atunci ....minunat!
la 27.01.2018, 12:10
merita incercata reteta ta
COMENTEAZA