Desert pariziene umplute mere, nuca si morcovi

Postat de privatelaura in Dulciuri
1 Apr 2017 | 2577 vizualizari

Combinatia mar + nuca + morcov + scortisoara, mi se pare grozava. Asta, daca va plac aceste ingrediente. De la Vladut, am invatat un pont, si anume sa hidratez morcovul in suc de portocala. Trebuie sa incercati. In rest, un aluat super pufos, cu ingrediente putine si necostisitoare. In cadrul retetei, voi mai mentiona un pont, la fel de util.  

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 01.04.2017, 21:18
Ai bagat tu morcovul ala ca sa-mi strici mie fengsuiu care indoaie cuiu....
la 01.04.2017, 21:20
Cleme, deci trebuie sa incerci. Nici nu iti vine sa crezi cat de fain e in deserturi pe bune, deci creveti la tigaie si morcovi in desert )
la 01.04.2017, 21:25
Morcovi poate dar creveti nu, ca am pitici nebuni rau de tot....da nu pot sa iau un morcov tanar?)
la 01.04.2017, 21:36
Cu morcovul in dulciuri nu sunt prietena, dar parizienele le ador!
la 01.04.2017, 21:59
Trebuie sa fie delicioase
la 01.04.2017, 22:20
la 01.04.2017, 22:30
Super buna combinatia!
la 01.04.2017, 22:34
super
la 01.04.2017, 22:37
Bune!
la 01.04.2017, 22:42
Foarte bune!
la 02.04.2017, 10:14
Hmmm! Delicioase!
la 02.04.2017, 21:32
Bune!
la 03.04.2017, 14:34
Waw.... ...arată excelent și sigur sunt cele mai grozave!
la 03.04.2017, 22:53
Ce pofta mi-ai facut! Arata grozav!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking