Desert prajitura cu nuci caramelizate
Postat de MyCookingLife in Prajituri 13 Feb 2012 | 505588 vizualizari
O prajitura rafinata, cu un gust divin!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (239)
la 10.01.2014, 01:12
Dorela draga, esti nepoliticoasa si total offtopic. Diaconta nu cred ca merita "aprecierile" tale gratuite. Rusine!
la 16.01.2014, 13:17
Superba prajitura eu o stiu ca prajitura krantz... cu cate nuci pui mai multe cu atat se leaga mai mult compozitia blatului..eu compozitia pt blat il impart in 3 parti o coc.pe dosul tavii cu hartie de.copt una cate una senzationala... foarte buna bravo pentru reteta..
la 09.02.2014, 16:47
Multumesc, Adelina!
la 19.03.2014, 00:19
deci praji asata e delicioasaaaaaaaaaa am facut si eu foi de acest gen daaaa fara fainaa daaa si sunt grozavee trebuie doar sa respecti gramajele . bvooo pt praji
la 25.04.2014, 13:29
super prajitura. a iesit exact ca in fotografie si cred ca la fel de gustoasa
la 29.10.2014, 18:26
super buna
la 15.11.2014, 18:02
La ce temperatura se coace blatul?
la 14.01.2015, 13:05
Perfecta. A iesit exact ca in poza. Va pot asigura ca este aceasta prajitura. Daca urmati reteta nu are cum sa nu iese la fel
la 12.02.2015, 13:20
Maine o incerc si eu. Sper sa imi iasa! Vreau sa stiu, am sanse sa scot 12 prajituri din cantitatile indicate? Si inca ceva ... imi puteti spune ce dimensiuni are tava folosita la aceste cantitati?
la 04.12.2015, 13:57
Fara faina sau amidon ? Doar asa numai cu nuci ?
la 04.12.2016, 17:42
Am facut de Paste (si o s-o fac si de Craciun) o varianta "imbunatatita" cu cate inca un strat de frisca bauta cu zahar caramelizat cu nuci,pus peste prima crema.Iese bestiala !!
Daca s-ar da dimensiunile tavii in care s-a copt ar fi usor de calculat cantitatile pentru tava in care coacem...De aici provin unele "rateuri"
la 15.12.2016, 05:11
Ce dimensiuni are tava si la ce temperatura se coace ?
la 05.12.2017, 14:45
Ce masura trebuie sa aiba tava?
COMENTEAZA