Foi cu cacao si crema mascarpone
Postat de gaby_d in Prajituri 29 Dec 2012 | 17837 vizualizari
O prajiturica buna si frageda, care dupa doua,trei zile efectiv ti se topeste in gura.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 29.12.2012, 13:38
fain arata
la 29.12.2012, 14:13
Si ioooooooooooooooooo
la 29.12.2012, 14:39
minunata!
la 29.12.2012, 16:05
am pus-o la favorite e f buna
la 29.12.2012, 20:09
Ce pot sa zic io la prajitura asta?
Cica dupa doua trei zile se topeste in gura si in vremea asta io ce sa fac,stau gura casca???
Si are si mascarpone,daca vine Mircea n-o sa fie prea incantat,da' io da
la 29.12.2012, 20:12
Cine e Mircea?
la 29.12.2012, 20:12
Mai bine daca nu stii
la 29.12.2012, 20:44
)Tu si cu mama..prajiturile sa aiba multa crema..neaparat trebuie facuta si o prajitura cu crema..Dupa mine faceam doar fursecuri
la 29.12.2012, 20:47
Rocsi,mama vroia tort fara crema ))))) asa ca nu mai fac deloc
la 18.04.2013, 17:53
o lingura untura topita si unt la fel? faina cit? nu imi iese cit cuprinde? grame?
la 18.04.2013, 18:03
nu, untura si untul nu-s topite ci la temperatura camerei
cand am scris "oprindu-va cand aveti un aluat ferm, de consistenta plastelinei, usor modelabil si nelipicios." -am formulat asa, si nu in grame, pentru ca nu fiecare foloseste acelasi tip de faina, depinde de puterea ei de absorbtie
daca tre' sa fie ca plastelina, pai asa sa fie
la 18.04.2013, 18:06
silvia, fara a fi rautacioasa, observ ca in comentariile tale zilnice doar asta faci, ceri lamuriri, rar reteta pe care sa o intelegi, ba cat e tava, ba ce frisca, ba cat? cum?cand? chiar ma intreb daca prepari ceva desi ar fi imposibil sa prepari toate retelele la care ai pus intrebari de gen
asa ca te rog eu frumos prepara si tu ceva si arata-ne,fa poze, scrie-ne reteta, pune poza, sa vezi ca nu este atat de usor sa impartasesti celorlalti pasiunea ta si sa tot vezi comentarii de gen
la 08.06.2013, 11:37
am ochit de ceva timp reteta asta,asa ca azi ma pun pe treaba ca prea mi-a facut cu ochiul
la 08.06.2013, 11:38
geo, asta e mai buna dupa ce sta mai multisor. bine...daca rezista..)
la 08.06.2013, 11:49
stiu gaby,o fac azi si se mananca luni
COMENTEAZA