Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
28 Ian 2015 | 3284 vizualizari
Friptura cu vitel rulat , porc si  cartofi

Am avut o bucata de vitel insuficienta pentru toti asa ca am completat cu o bucata piept de porc .

Ingrediente

  • 500 gr carne vitel
  • 500 gr piept de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri otet zmeura -http://www.bucataras.ro/retete/otet-de-zmeura-65973.html
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • 1 cana apa

Mod de preparare

Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza  si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa .

Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu mustar . Se condimenteaza cu cimbru , maghiran , sare , chili . Se ruleaza si se fixeaza rulada cu ajutorul snurului de silicon .

Se pune ruloul de vitel in tava , langa el se aseaza si bucata de piept de porc sarata si condimentata .

Ceapa rosie se curata se toaca si se presara peste friptura .

Bucatile de carne se stropesc cu otet de zmeura .Se presara peste toata compozitia cu boia de ardei , se stropeste cu ulei .

Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptor o ora .

Dupa o ora scoateti folia si lasati inca 15 minute ca friptura sa se rumeneasca .

Serviti friptura decorcata ardei iute si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sarmale in dovleac

Postat de simona72

Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul sotului, care la pregatit dupa indicatiile mele:)) Spalati...

Citeste continuarea

Musaca cu dovlecei

Postat de rocsi_1612

Musaca cu dovlecei

Spalam dovleceii, ii taiem felii potrivit de groase, ii asezam pe un platou si ii presaram cu sare. Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele. Ceapa uscata o curatam, o tocam marunt, morcovul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2015, 05:47
vin la masa
la 28.01.2015, 07:21
imi place!
la 28.01.2015, 07:28
Ce bine arata!
la 28.01.2015, 08:33
ce bine arata , cred ca e tare gustoasa
la 28.01.2015, 08:37
buna buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking