Gomboti cu prune (aluat cu branzica "Ceva fin")

Postat de amalia01 in Dulciuri
6 Sep 2013 | 4133 vizualizari

Este o reteta care imi aminteste de copilarie fiindca era unul din deserturile mele preferate din Ardeal. Stiu ca bunica zicea ca daca pune o mana da "samachise"( branza de vaci) aluatul iese mai pufos,iar gombotii nu se intaresc dupa ce se racesc...si avea dreptate!

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 06.09.2013, 11:58
la 06.09.2013, 12:07
super
la 06.09.2013, 12:08
la 06.09.2013, 12:32
Super!
la 06.09.2013, 15:13
la 06.09.2013, 20:49
la 06.09.2013, 20:56
la 06.09.2013, 21:10
Superi
la 06.09.2013, 23:02
la 07.09.2013, 07:47
Minunati mai ales ca e vremea prunelor
".."samachise"= branza de vaci.." Trebuie sa te contrazic ! Samachise = lapte prins ,facut acasa ,din lapte de vaca....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking