Lasagna cu sos ragu si parmezan
Postat de Lia1 in Lasagna 4 Sep 2013 | 20591 vizualizari
Va veti mira dar eu am mancat o singura data lasagna,la un restaurant, si nu mi-a placut. De aceea nu m-am sfaramat sa o fac nici acasa. E oarecum laborios de facut si poate ca nici prea ieftina nu este... La dorinta sotului, m-am documentat si am ales varianta de pe "e-retete.ro". Difera cateva dintre ingrediente si proportii la sosuri fata de ce-am citit pe bucataras. Am scos uleiul de la sos si redus untul pentru ca, desi carnea era doar de vitel lasagna a lasat cam multa grasime. Eu n-am gasit in zona foi Barilla si nici parmezan verde dar se pare ca cel mai bun rezultat se obtine cu acestea. Pentru a nu fi consumtiva de timp pregatirea, preparati sosul ragu cu o zi inainte si totul devine mai rapid. Cel mai bine este sa pregatiti mai mult sos o data, sa-l portionati si congelati fiindca se pastreaza foarte bine. Asta pentru cei foarte ocupati. Eu sunt adepta mancarurilor proaspat facute (in perioadele anului in care imi permite programul). EDITEZ: sotul meu abia acum a venit si a terminat de mancat, m-a felicitat si a spus ca a fost foarte buna iar eu tin sa va comunic asta ca sa dau ok-ul, supervisorul meu fiind foooaaarte pretentios :).
Inapoi la reteta
|