Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
18 Apr 2015 | 7427 vizualizari
Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne

Prepar adesea aceasta omleta, la sfarsit de saptamana cand se aglomereaza frigiderul cu diverse preparate din carne, cum ar fi: chiftele, friptura sau diverse mezeluri. Este o combinatie satioasa, care poate fi servita fie la micul dejun, langa un pahar de iaurt, fie la cina, simpla sau cu muraturi alaturi.

Ingrediente

  • 4 cartofi medii
  • 4 oua
  • 8 felii fleica de porc usor afumata
  • 8 chiftele
  • 20 g unt
  • sare dupa gust
  • busuioc pentru cartofi
  • piper
  • 1 crenguta rosii cherry
  • putin cascaval

Mod de preparare

Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de ulei, pe aragaz, fie ii dam la cuptor intr-un vas uns cu unt, asa cum am procedat eu.

Se unge vasul cu unt din abundenta si se adauga cartofii curatati si feliati.

Se presara peste ei, sare si busuioc si se da vasul la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade.

Dupa coacere, transferam cartofii in vasul in care vom pregati omleta, pe care de asemeni l-am uns cu putin unt.

Asezam printre cartofi chiftelele taiate in doua si fleica de porc, de asemeni feliata mai marunt.

Amestecam cele 4 oua cu putina sare si piper si le intindem peste ingredientele din vas.

Asezam la mijloc si crenguta de rosii si dam vasul la cuptor pentru 20 de minute, sau pana cand omleta este gata.

Cu 5 minute inainte de stingerea focului, am presarat peste omleta si putin cascaval ras.

Se serveste calda, fara paine, cu legume sau muraturi, sau cu un pahar de iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv rulada cu cascaval si bacon

Postat de MotanLaOale

Aperitiv rulada cu cascaval si bacon

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata. Se pun felii de cascaval pe toata suprafata. Se pun...

Citeste continuarea

Tartelete cu branza si cimbru verde

Postat de ianculubita

Tartelete cu branza si cimbru verde

Capitonam formele mici de tarte unse cu unt cu foietaj,ungem interiorul cu galbenus,punem in interior cate putin cimbru,cubulete de branza,2lingurite cu smantana,jumatati de cherry sau rondele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2015, 09:40
la 18.04.2015, 09:42
la 18.04.2015, 09:43
Ce bine arata!
la 18.04.2015, 09:45
Multzu, Cori!
la 18.04.2015, 09:53
Buna si consistenta! la sfarsit de saptamana si eu fac omlete

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking