Oua vopsite de Paste
Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri 3 Apr 2010 | 11439 vizualizari
va prezint aici pe langa metodele clasice de vopsire a oualor de Paste,cu culoare si colaje sivopsirea oualor cu aracat, gris si culoare. Stiu acesta “tehnica ” de la cumnata mea Alexandra care este mare artista la vopsirea oualor, eu anul acesta nu stiu ce o sa reusesc dar ma straduiesc :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 06.04.2010, 19:46
foarte frumos arata Sylvia, dar dupa ce le dai cu aracet le si mananci? Eu le-as face, dar numai de frumusete.
la 07.04.2010, 16:36
Brandusa sigur se pot manca ca nu trece aracetul de coaja, de fapt se si imbiba rapid cu grisul si se usuca (stiu multe persoane care au mancat) . Eu nu prea mananc oua rosii adica fac 50 si mananc 2 restul raman de decor. Eventual poti face cate credeti ca mancati sub alta forma si astea de decor
la 15.02.2011, 19:00
superbeeeeeeee
la 16.04.2011, 23:43
Vesele si deosebite
la 18.04.2011, 10:15
Imediat vine din nou momentul
la 03.04.2012, 23:01
foarte bine arata
la 08.04.2012, 22:28
Am facut si eu anul trecut, oua vopsite cu gris, si am avut un real succes. Super ideea!!! Sigur am sa fac si anul acesta.
la 15.04.2012, 09:22
Hristos a Inviat ! ma bucur ca ti-a placut reteta !
COMENTEAZA