Oua vopsite de Paste

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
3 Apr 2010 | 11439 vizualizari

va prezint aici pe langa metodele clasice de vopsire a oualor de Paste,cu culoare si colaje sivopsirea oualor cu aracat, gris si culoare. Stiu acesta “tehnica ” de la cumnata mea Alexandra care este mare artista la vopsirea oualor, eu anul acesta nu stiu ce o sa reusesc dar ma straduiesc :)

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 06.04.2010, 19:46
foarte frumos arata Sylvia, dar dupa ce le dai cu aracet le si mananci? Eu le-as face, dar numai de frumusete.
la 07.04.2010, 16:36
Brandusa sigur se pot manca ca nu trece aracetul de coaja, de fapt se si imbiba rapid cu grisul si se usuca (stiu multe persoane care au mancat) . Eu nu prea mananc oua rosii adica fac 50 si mananc 2 restul raman de decor. Eventual poti face cate credeti ca mancati sub alta forma si astea de decor
la 15.02.2011, 19:00
superbeeeeeeee
la 16.04.2011, 23:43
Vesele si deosebite
la 18.04.2011, 10:15
Imediat vine din nou momentul
la 03.04.2012, 23:01
foarte bine arata
la 08.04.2012, 22:28
Am facut si eu anul trecut, oua vopsite cu gris, si am avut un real succes. Super ideea!!! Sigur am sa fac si anul acesta.
la 15.04.2012, 09:22
Hristos a Inviat ! ma bucur ca ti-a placut reteta !
la 27.03.2015, 16:25
la 03.04.2015, 11:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking