Panettone

Postat de andaoana in Prajituri
22 Dec 2014 | 5878 vizualizari

Este o reteta traditional italiana care ia destul de mult timp , adica undeva aproape de 24 ore dar care , zic eu, merita efortul . Este foarte pufos si foarte gustos si pe deasupra fara conservati sau alte prafuri care il fac sa tina cu lunile . Eu vi-o recomand cu drag , mai ales daca vreti sa mai schimbati cate ceva in preparatele de sarbatori . Daca aveti masina de paine sau un robotel din acela care si framanta va sfatuiesc sa le folositi . Este un aluat cu care se lucreaza destul de greu cu mana. Nu este imposibil dar cred ca este mult mai usor cu acele ajutoare . Am citit multe retete dar cea care m-a convins sa o testez a fost retetea Laurei Laurentiu http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/patiserie/panettone.html. Multumesc pentru inspiratie , chiar a meritat .

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 22.12.2014, 14:14
Corina merita efortul zic eu , daca ai si un ajutor atunci nu e deloc dificil , timpul de asteptare este mare in rest e oke . Am vazut si eu aceasta reteta dar mi s-a parut mult mai bine explicata cea a Laurei Laurentiu .
la 22.12.2014, 16:19
Arata foarte bine! !! Bv bv !!!
la 22.12.2014, 16:55
la 22.12.2014, 21:40
la 22.12.2014, 22:04
Ce reusit

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking