Pasca traditionala cu aluat de cozonac
Postat de Bucataras in Dulciuri 19 Apr 2016 | 12054 vizualizari
Pasca cu aluat de cozonac si clasica umplutura de branza de vaci, stafide si vanilie, este un deliciu garantat!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 23.04.2016, 16:51
DIN PACATE ESTE DEOSEBITA DAR DIN CAUZA CUPTORULUI ELECTRIC ACHIZITIONAT NU MAI REUSESC SA II DAU DE CAPAT.O FAC DE MULTI ANI DAR DE ANUL TRECUT AM DAT RATEURI.NU STIU CE SA FAC ,CE PROGRAM SA FOLOSESC DEOARECE NU O GASESC IN RETETELE DE LA CUPTOR SI SE COACE SUPER DEASUPRA SI JOS RAMANE CRUDA!IMI DA CINEVA VREUN PONT?MULTUMESC SI SARBATORI FERICITE!
la 25.04.2016, 08:11
Felicitari,intradevar asta este adevarata Pasca traditionala;bravo Oana!
la 12.05.2016, 11:37
Ce bine arata!
la 09.04.2017, 17:22
Foarte bine arata! Imi spuneti, va rog, dimensiunea tavii? As vrea sa fac 2 bucati mai mici.
COMENTEAZA