Piept de rata cu ananas

Postat de andaoana in Rata
16 Feb 2016 | 6197 vizualizari

Carnea  de rata este o carne care merge foarte bine cu fructele parfumate si sosuri dulci . Eu am optat de aceasta data pentru piept de rata facut in vin roze parfumat si aromat , servit alaturi de ananas la gril si alte legume coapte .    

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 16.02.2016, 10:25
Nu am incercat niciodata combinatia ...dar cred ca este tare buna
la 16.02.2016, 10:30
bun bun
la 16.02.2016, 10:47
la 16.02.2016, 11:11
imi place
la 16.02.2016, 13:40
Bravo Anca !!! Arata intr-un mare fel . Mi-ar place sa comand asa ceva intr-u restaurant
la 16.02.2016, 14:05
Buuuunnnn! Arata foarte bine!
la 16.02.2016, 16:06
Place combinația
la 16.02.2016, 16:48
Imi place tare mult combinatia!
la 16.02.2016, 17:51
Cred ca mi-ar place combinatia asta!
la 16.02.2016, 18:34
Eu vreau sa le mananc separat...
la 17.02.2016, 00:20
la 17.02.2016, 09:36
la 21.02.2016, 17:27
imi place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking