Prajitura Rudy
Postat de deyutzky in Prajituri 30 Noi 2014 | 62132 vizualizari
O bunatateeeeee. M-am inspirat de la LaANcuta (postavaru). Multumesc!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (34)
la 01.02.2017, 21:07
PetrutaStanescu, compozitia blatului este ca pentru biscuiti, deci nu e nevoie sa dizolvi inainte zaharul. Pot sa-ti spun ca am facut prajitura asta de multe ori si mereu iese nemaipomenit de buna. Poti sa o incerci cu incredere!
la 22.02.2017, 02:27
Eu in aluat am folosit zahar farin si a iesit un aluat excelent de bun. Iar la crema am folosit branza crema in loc de branza proaspata, in felul acesta crema este mult mai fina. Este o reteta nemaipomenit de buna
la 22.02.2017, 06:56
Gabriel, multumim pentru idei! Ma bucur ca ai incercat-o si ca ti-a placut!
la 05.05.2017, 19:11
Este buna dar totuși rămÂne aluatul de sub brânză puțin cleios. De ce?
COMENTEAZA