Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco

Postat de AlexTeacher in Sandvisuri
11 Sep 2015 | 5629 vizualizari
Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco

Ceva usor, de mic dejun.

Ingrediente

  • Foaie de tortilla - 1 buc
  • Crema de branza cu ciuperci Delaco - 1-2 linguri
  • Emmentaler Delaco - 100 g
  • Rosii uscate - 3-4 buc
  • Rosie proaspata - 1 buc
  • Sos de sweet chilli - 2-3 linguri
  • Ruccola - dupa gust
  • Ardei iute - 1 buc
  • Fresh de lamaie - 1 lingurita
  • Ulei de masline - 1 lignurita
  • Sare si piper - dupa gust

Mod de preparare

  • Unge foaia de tortilla cu crema de branza;
  • Taie emmentaler-ul cubulete si adauga-l peste;
  • Scoate miezul rosiei, tai-o cubulete si adaug-o peste;
  • Taie ardeiul iute fasii (fara seminte) si adauga-le peste impreuna cu rosiile uscate;
  • Inchide quesadilla si pune-o intr-o tigaie usor calduta; 
  • Las-o sa se rumeneasca la foc mic, timp in care emmentaler-ul din interior se topeste frumos;
  • Las-o la odihnit 2 minute inainte de a o taia;
  • Stropeste ruccola cu fresh de lamaie si ulei de masline - serveste cu quesadilla si cu sosul de sweet chilli. 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla cu crema de branza si emmentaler Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sandvisuri la tigaie cu aluat dospit si diverse ingrediente

Postat de AdrianUdrea

Sandvisuri la tigaie cu aluat dospit si diverse ingrediente

Pentru aluat, se cerne faina intr-un vas, se face o adancitura la mijlocul ei si se pun acolo drojdia, zaharul si putina apa calda. Se amesteca aceste ingrediente pana se omogenizeaza, se...

Citeste continuarea

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Postat de Pungasa_Rogue

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez, se pun feliile de muschi tiganesc in interior, apoi se pune oul si putina sare. Se pune capacul la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2015, 19:19
Beyyy, bucătăria Zmeilor s-a închis la orele 18.00 Cam am de toate ingredeintele prin frigider și cămară Stau cuminte și salvez rețeta pentru mâine
la 11.09.2015, 19:55
la 11.09.2015, 19:55
la 11.09.2015, 19:58
la 11.09.2015, 20:07

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking