Reteta de tarta cu faina de naut, ceapa si masline/Socca

Postat de ctlina in Mancaruri de post
22 Mar 2024 | 489 vizualizari

Socca est o specialitate din regiunea francezä Nisa /Nice pe bazä de fäinä de näut. Simplu de facut si delicioasa este ca o pizza fina fara gluten. Am utilizat ca masura un pahar de apa de 200 ml.   https://www.blogulluicatalina.com/2021/01/tarta-cu-faina-de-naut-ceapa-si.html Pentru Reteta de tarta cu faina de naut, ceapa si masline/Socca sunt necesare cateva ingrediente: faina de naut, ulei de masline, ceapa, usturoi si masline.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 22.03.2024, 20:25
Bună...Seamănă cu pizza.
la 23.03.2024, 08:40
la 23.03.2024, 14:57
la 23.03.2024, 15:19
Pe gustul meu
la 23.03.2024, 20:16

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking