Desert rulada cu nuca de cocos si banane

Postat de comanligia in Dulciuri
24 Iul 2013 | 65535 vizualizari
Desert rulada cu nuca de cocos si banane

Reteta o am de la mama mea cea draga,o pup si o iubesc <3

Ingrediente

Blat:

  • 200 ml de lapte
  • 50 gr de cacao
  • 5 linguri de zahar
  • 400 gr de biscuiti(picnic)
  • 1 fiola de esenta de rom

Crema:

  • 1 pachet de unt(250 gr)
  • 150 gr nuca de cocos
  • zahar 7-8 linguri
  • + 2 banane

Mod de preparare

Blat: Biscuitii se piseaza, apoi se fierbe laptele cu cacao si zaharul. Se ia de pe foc si se adauga fiola de esenta de rom, apoi se amesteca toate cu biscuitii. Se lasa la racit, apoi se intinde compozitia cu biscuiti pe un celofan ca o foaie de placinta.

Crema: Se freaca untul moale cu zaharul pana se topeste si apoi se adauga nuca de cocos.

Se intinde crema pe blatul biscuiti si se se pun bananele intregi. Se ruleaza bine, se infasoara in folie de plastic si se da la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu nuca de cocos si banane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cannoli siciliani

Postat de sufletista

Cannoli siciliani

Intr-un vas punem faina,cacao(eu am pus capuccino cu gust de ciocolata)sarea,cafea,zaharul si amestecam,facem o gaura in mijloc adaugam untura,oul,vinul,otetul. Framantam un aluat omogen si...

Citeste continuarea

Nugat glace', by Radu Popovici

Postat de Ina

Nugat  glace', by Radu Popovici

Preparam intai crantzul:  Topim intr-o tigaie 200 g zahar, amestecand continuu pentru a nu se arde si se prepara un caramel de culoare bruna. Cand zaharul este complet topit ( dar nu ars ) se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2013, 18:36
Ce bine arata
la 24.07.2013, 18:41
Wow! Frumoasa prezentare!
la 24.07.2013, 18:42
Tare frumoasa!!
la 24.07.2013, 18:45
Ieri am vrut si eu sa fac, dar am primit ordin sa fac eclere, asa ca m-am conformat! Arata minunat rulada ta!
la 24.07.2013, 18:45
WOW faina tare

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking