Rulada de carne tocata la cuptor - Reteta gustoasa de aperitiv

Postat de Corina33 in Mancaruri cu carne
30 Mar 2018 | 59685 vizualizari
Rulada de carne tocata la cuptor - Reteta gustoasa de aperitiv

Rulada de carne tocata la cuptor - Reteta gustoasa de aperitiv, ideala pentru mese festive. Este un preparat care se face relativ usor si este foarte gustos. Poate inlocui varianta de drob pentru sarbatorile pascale. Pentru aceasta Rulada de carne tocata la cuptor - Reteta gustoasa de aperitiv, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne tocata, sunculita, ceapa, usturoi, oua, pesmet.

Ingrediente

  • Ingrediente Rulada de carne tocata la cuptor - Reteta gustoasa de aperitiv
  • 1 kg carne tocată amestec de porc cu vită
  • 100 g șunculiță afumată tăiată cubulețe
  • 2 cepe
  • 3 căței de usturoi
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri pătrunjel verde tocat
  • 1 lingură cimbru tocat
  • 2 ouă crude + 3 sau 4 ouă fierte
  • 60 g pesmet
  • 1 lingură muștar
  • sare și piper măcinat

Mod de preparare

Cum se prepara Rulada de carne tocata la cuptor - Reteta gustoasa de aperitiv

Punem untul la încins într-o tigaie. Curățăm și tocăm ceapa mărunt și o punem la călit în unt. Usturoiul curățat și pisat îl adăugăm la ceapă după câteva minute împreună cu șunculița si mai calim puțin amestecând din când în când.
Luăm de pe foc și adăugăm verdeturile tocate și amestecăm bine apoi lăsăm puțin să se răcească.
Între timp pregătim o tavă de chec tapetand-o cu o hartie de copt sau o ungem cu puțin ulei daca nu avem hârtie. Curățăm ouăle fierte de coajă.
Când s-a răcit puțin sunca și ceapa din tigaie, adăugăm mustarul, pesmetul și ouăle crude, amestecăm bine, adăugăm și carnea tocată și condimentam cu sare și piper, iar apoi frământăm totul foarte bine.
Punem în tavă jumătate din compoziția de carne, așezăm ouăle fierte în mijloc și acoperim cu restul de compoziție, după care dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru o oră și un sfert.
Când s-a rumenit frumos deasupra, este gata. O lăsăm să se răcească după care se poate felia și servi.

Incearca si reteta de Rulada cu muschiulet de porc, foarte gustoasa sau varianta de Rulada aperitiv de spanac.

Iti recomandam si reteta de Rulada de pui cu ciuperci si bacon.  
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata la cuptor - Reteta gustoasa de aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulada din pulpa de porc

Postat de Ina

Rulada din pulpa de porc

Sunca de Praga si ardeiul gras le taiem fasii subtiri si lungi. Spalam ciupercile si le scurgem bine de apa. Desfacem carnea taind-o circular in strat subtire, pentru a obtine o bucata...

Citeste continuarea

Limba cu dovlecei si fasole pastai

Postat de Ina

Limba cu dovlecei si fasole pastai

Limba de opareste  10 minute, apoi  se jupoaie pielita invelitoare.  Curatam si spalam legumele, le tocam marunt, apoi le punem  la calit ( mai putin dovlecelul  si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2018, 22:34
la 30.03.2018, 22:35
Ne inviti la masa ori ba ?
la 30.03.2018, 22:39
Vă invit fără doar și poate
la 30.03.2018, 22:53
Bună!
la 30.03.2018, 22:54
Bun!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking