Rulada din pulpe dezosate
Postat de vio_dreams in Aperitive / Garnituri 23 Mar 2013 | 49422 vizualizari
Aceasta este primul preparat fotografiat cu noul meu aparat foto, de care sunt extrem de incantata, asa ca profit de ocazie sa multumesc inca o data Bucataras si sponsorului dar si juriului si tuturor celor ce m-au sustinut, m-au votat, m-au apreciat!
Va multumesc tuturor pentru caldura cu care m-ati primit aici, pentru cuvintele, frumoase, pentru aprecieri, pentru tot!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 04.04.2013, 17:16
tare buna trebuie sa fiee...!!!!!!
la 10.10.2013, 13:23
super idee,daca s eumfla punga in cuptor nu tra sa o gaurim putin???
la 10.10.2013, 16:59
Eu am facut-o pe bain-marie la foc mic,neadaugand apa,ci in sucul propriu.A iesit o bunatate.
la 11.10.2013, 16:11
E musai sa se puna gelatina? Cu ce ajuta?
Stiu ca gelatina daca e pusa in apa fierbinte (pp ca pulpele vor fierbe in suc propriu) isi pierde proprietatea de a inchega... Nediluata nu am folosit niciodata..
la 20.12.2014, 11:15
Am realizat pentru masa de Craciun aceasta reteta. Mi-a reusit foarte bine si a fost foarte apreciata de familia mea.
COMENTEAZA