Rulouri cu sunca si mozzarella

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
20 Oct 2015 | 3488 vizualizari
Rulouri cu sunca si mozzarella

Aceste rulouri sunt grozave de luat la pachet la scoala, servici sau cand faceti o drumetie. Sunt economice, se fac usor dar la fel de usor se mananca.

Ingrediente

  • Pentru aluat:
    • 500 gr faina
    • 7 gr drojdie uscata
    • 300 ml apa minerala calduta
    • 3 linguri ulei
    • sare
    • 1 lingurita zahar
    Pentru umplutura:
    • 5 felii muschiulet de porc (sau ce alta sunca va mai place)
    • 150 gr mozzarella
    • 100 gr cascaval
    • 3 linguri pasata de rosii
    • sare
    • piper
    • 1 ou

Mod de preparare

Aluatul:
Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata.
Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic.
La final incorporam uleiul.
Acoperim aluatul si il lasam sa dospeasca circa 40 de minute, la loc ferit de curent.

Umplutura:
Feliile de muschiulet le facem cubulete mici, la fel si mozzarella.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Dupa ce aluatul a dospit, presaram faina pe masa de lucru si il rasturnam acolo.
Intindem o foaie dreptunghiulara, potrivit de groasa. Puteti sa il taiati in doua si sa intindeti doua foi mai mici.
Amestecam pasata de rosii cu un praf de sare si putin piper, iar cu aceasta ungem foaia de aluat.
Presaram muschiul, mozzarella si cascavalul ras.

Rulam strans, apoi cu un cutit bine ascutit, taiem rulourile, cam de 2 cm grosime.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, batem spuma oul si cu un pensonas le ungem.

La introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc si sunt coapte.

Cand sunt gata le scoatem si le acoperim fierbinti, cu 2-3 prosoape groase, pentru a se pastra fragede.

 

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Briose cu porumb dulce si branza de vaca

Postat de Pungasa_Rogue

Briose cu porumb dulce si branza de vaca

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt, sarea si branza rasa. Se adauga laptele, smantana, ouale si untul topit si racit si se...

Citeste continuarea

Placinta-melc cu sunca si mozarella

Postat de Corina33

Placinta-melc cu sunca si mozarella

Se scoate din frigider aluatul si se intinde pe masa. Se taie in doua pe lungime. Tot in doua, se taie si feliile de sunca. Bulgarii de mozarella, dupa ce se storc bine, se taie felii subtiri....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2015, 10:51
Tare mult imi plac!
la 20.10.2015, 10:59
la 20.10.2015, 11:06
bune bune
la 20.10.2015, 11:09
la 20.10.2015, 11:14
foarte bune!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking