Supa de porumb
Postat de simona72 in Retete Delikat 26 Iul 2018 | 5896 vizualizari
Am crescut cu porumb, am crescut cu mamaliga. Era mancarea cea mai indragita din copilaria mea. Nu am decat amintiri frumoase despre mamaliga si cereala in sine, porumbul. Imi aduc aminte cu nostalgie cat de buna era mamaliga cu branza si smantana, facuta de bunica, gustul unic inconfundabil.
Pentru astazi am ales supa de porumb tocmai pentru ca ador mamaliga. Cu siguranta nu multi ati gatit aceasta supa cremoasa. Dupa cum ma asteptam de la inceput, supa este una dulce, asa cum este de fapt porumbul. Pentru ca am vrut si alte arome, am apelat la condimentele 100% naturale de la Delikat. Boiaua iute se potriveste perfect, ii mai taie din dulceata si ii aduce savoare. Boiaua de ardei iute are un gust aparte, greu de confundat, adusa de catre Delikat chiar din Spania, tara de origine a condimentului. Pe langa boia am mai folosit la supa cimbrisor, un alt condiment tare indragit de mine. Si pentru ca supa se potriveste bine cu branza, am folosit bulgarasi mici de mozzarela pe care i-am aromatizat cu amestec de ierburi italiene.
Daca v-am facut curiosi sper sa urmariti in continuare reteta mea.
Gatesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente 100% naturale!
Inapoi la reteta
|