Tocăniţă de viţel

Postat de madi_marin in Vita
18 Aug 2011 | 6863 vizualizari

Nu am mai făcut o mâncărică cu carne de viţel cam demult. Mă feresc de ea pentru că fierbe mai greu, deşi gustul e minunat. Vă invit să gustaţi . A ieşit delicioasă.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 19.08.2011, 17:52
Cea mai buna carnita , iar in combinatie cu cartofioru' , mmmmmmmmmmm

PS Super palaria ,Madi , ti-a dat o expresie misterioasa fetei
la 19.08.2011, 20:48
Onesta....si mie imi place vitelul, dar ma feresc ca se fierbe greu.....si e si atoasa carnea..... dar acum chiar am nimerit-o foarte bine ca a iesit frageda.... expresie misterioasa? mi-era un somn de picam....
la 19.08.2011, 23:02
o bunatate!
la 19.08.2011, 23:04
incearca si varianta cu bere bruna!
la 20.08.2011, 09:14
Dya.... am incercat odata sa fac pui cu bere .....si a ajuns direct la cosul de gunoi..... era atat de amar si de ........brrr...nu mi-a placut deloc deloc....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking