Postat de madi_marin in Vita 18 Aug 2011 | 6863 vizualizari
Nu am mai făcut o mâncărică cu carne de viţel cam demult. Mă feresc de ea pentru că fierbe mai greu, deşi gustul e minunat. Vă invit să gustaţi . A ieşit delicioasă.
la 19.08.2011, 17:52 Cea mai buna carnita , iar in combinatie cu cartofioru' , mmmmmmmmmmm
PS Super palaria ,Madi , ti-a dat o expresie misterioasa fetei
la 19.08.2011, 20:48 Onesta....si mie imi place vitelul, dar ma feresc ca se fierbe greu.....si e si atoasa carnea..... dar acum chiar am nimerit-o foarte bine ca a iesit frageda.... expresie misterioasa? mi-era un somn de picam....
la 19.08.2011, 23:02 o bunatate!
la 19.08.2011, 23:04 incearca si varianta cu bere bruna!
la 20.08.2011, 09:14 Dya.... am incercat odata sa fac pui cu bere .....si a ajuns direct la cosul de gunoi..... era atat de amar si de ........brrr...nu mi-a placut deloc deloc....