Varza rosie in stil nemtesc
Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri 15 Oct 2014 | 6615 vizualizari
Am gasit aceasta reteta la Laura Laurentiu si lecturand-o mi-am dat seama ca e fix pe gustul meu si al familiei mele.
Este prima data cand prepar varza rosie altfel decat salata sau murata, dar cu siguranta nu va fi ultima.
Dar inainte de a va prezenta bunatate de reteta care pe mine m-a cucerit pe deplin, vreau sa va prezint noul meu ajutor in bucatarie si anume aparatul Salad Chef, care nu a sosit singur ci impreuna cu un cutit inoxidabil care taie de minune.
Salad Chef-ul este un ajutor cu care toc zarzavaturile si nu numai, usor de manevrat si usor de curatat.
Va dati seama, m-a ajutat sa toc varza rosie, care este o leguma destul de tare si nu numai atat, dar nu am mai facut nici mizerie pe masa si pe sub masa, deci nu a mai fost nevoie sa dau cu aspiratorul.
La aceasta reteta am folosit trei ingrediente de baza: varza rosie, ceapa rosie si mere.
Pe toate le-am tocat cu Salad Chef.
Si mi-a placut mult ca s-au tocat toate uniform.
Nu va mai povestesc multe despre acest minunat ajutor ci va las sa urmariti videoclipul de prezentare care va va convinge mai mult decat laudele mele:
http://www.youtube.com/watch?v=fi9HT4pKwNU
Inapoi la reteta
|