Se pune fasolea la imuiat in apa de preferat de seara pana dimineata,dupa cre spalati fasolea intr-o strecuratoare, puneti-o la fiert ,eu arunc doua ape dupa ce a dat in clocot. Dupa ce a fiert fasolea pregatiti intr-o cratita uleiul cu cepele taiate marunt, eu nu calesc ceapa pun un pahar cu...
Se fierb pastele , se lasa la scurs, intre timp pregatiti branza care se amesteca cu 4 oua batute, mirodeniile, zaharul, si jumatate de pahar de iaurt (mare),dupa care amestecati aceasta compozitie cu pastele fierte, se pregateste un vas (eu am de jenna dar merge si intr -o tava mai adanca...
Se pune apa la fiert cam 1 litru jumatate,cand apa da in clocot adaugati granulele de soia,se fierb cam 20 de minute,se lasa bine la scurs,dupa care se prepara ca price carne tocata,se adauga ceapa, mararul, ouale,usturoiul si condimentele se formeaza o pasta din care veti face chiftelele in...
Ciorba de legume
In Supe/Ciorbe la 29 Mar 2010
Ciorba de legume
Se curata legumele si se spala bine, morcovul se da prin razatoare, la fel si telina,se pune apa la fiert, cand a dat in clocot se pun toate legumele in afara de rosii, se lasa sa fiarba cu capac 25 de minute impreuna cu uleiul de masline.Dupa 25 de minute se adauga rosiile, dupa ce au fiert...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking