Se pune fasolea la imuiat in apa de preferat de seara pana dimineata,dupa cre spalati fasolea intr-o strecuratoare, puneti-o la fiert ,eu arunc doua ape dupa ce a dat in clocot.
Dupa ce a fiert fasolea pregatiti intr-o cratita uleiul cu cepele taiate marunt, eu nu calesc ceapa pun un pahar cu...
Se fierb pastele , se lasa la scurs,
intre timp pregatiti branza care se amesteca cu 4 oua batute, mirodeniile, zaharul, si jumatate de pahar de iaurt (mare),dupa care amestecati aceasta compozitie cu pastele fierte,
se pregateste un vas (eu am de jenna dar merge si intr -o tava mai adanca...
Se pune apa la fiert cam 1 litru jumatate,cand apa da in clocot adaugati granulele de soia,se fierb cam 20 de minute,se lasa bine la scurs,dupa care se prepara ca price carne tocata,se adauga ceapa, mararul, ouale,usturoiul si condimentele se formeaza o pasta din care veti face chiftelele in...
Se curata legumele si se spala bine, morcovul se da prin razatoare, la fel si telina,se pune apa la fiert, cand a dat in clocot se pun toate legumele in afara de rosii, se lasa sa fiarba cu capac 25 de minute impreuna cu uleiul de masline.Dupa 25 de minute se adauga rosiile, dupa ce au fiert...