PENTRU BRIOSE: 1) Se incalzeste cuptorul la 180*C; 2) Zaharul, zaharul vanilat si ouale se mixeaza pana se formeaza o crema (eu am folosit tel-ul); 3) Se adauga uleiul in fir subtire si se mixeaza pana se omogenizeaza; 4) Se adauga faina (cate putina pentru a nu se forma cocoloase) si...
Afisate 1 - 1 din 1 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking