Reteta de preparare a papanasilor Intr un castron se amesteca branza, grisul, faina,zaharul, ouale, sarea,bicarbonatul si zaharul vanilat. Se obtine un aluat usor de modelat cu mana tapetata cu faina. Aluatul obtinut se imparte in 8 bucati. Luam fiecare bucata si formam din ea cate 2...
Curatam ceapa si o taiem cubulete Curatam morcovul si il dam pe razatoarea mare Curatam cartofii si ii taiem cubulete Ardeiul il taiem feliute Punem uleiul intr o oala si calim in el ceapa, ardeiul si morcovul la foc mic 5 minute Adaugam cartofii si 1.5 litri...
Drojdia, zaharul, sarea si uleiul de masline se amesteca cu apa calduta si se toarna peste faina. Totul se framanta pana se obtine un aluat elastic. La nevoie se mai poate adauga apa calduta. Aluatul obtinut se lasa la dospit 30 minute. Intindem aluatul in tava iar peste aluat intindem...
Briose
In la 6 Oct 2015
Briose
Amestecam cu mixerul ouale cu zaharul, adaugam uleiul si jumatate din lapte si mixam. Punem apoi faina cu praful de copt si adaugam treptat restul de lapte. Compozitia optinuta o impartim in doua, intr o parte adaugam visinele iar in cealalta parte adaugam cacaoa si ciocolata taiata bucatele....
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking