Ingrediente
- 3 oua
- 2 dovlecei mici
- 12 cl de lapte caldut
- 1/2 pachet de praf de copt
- 10 cl ulei de masline
- 60 g de branza feta
- 80 g de carnat chorizo
- 2 mani de cascaval ras
- 1/4 ardei rosu
- 175 g de faina
- sare, piper
- cimbru uscat
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180°C. Intr-un castron sau in bolul robotului, amestecati faina cu praful de copt si adaugati treptat ouale.
Amestecati bine si adaugati treptat laptele si uleiul.
Spalati si taiati dovleceii in cuburi.
Adaugati-i in compozitia precedenta, puneti cascavalul ras, ardeiul taiat bucatele, carnatul taiat marunt.
Amestecati puneti cimbru uscat, sare si piper.
Turnati in forma unsa si coaceti timp de 35-40 minutes.
Lasati sa se raceasca inainte de a taia in portii si de a servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|