Ingrediente
- carne de pui , 1 kilogram
- vinete , 2 bucati
- dovlecel , 1
- ardei gras 4 bucati
- rosii , 2 bucati
- usturoi
- fasole verde , jumatate de kilogram
- morcovi , 2 bucati
- busuioc
- patrinjel
- sare
Mod de preparare
Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei .
Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei .
Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti .
Fasolea verde se fierbe jumatate de ora impreuna cu morcovii . Cand totul e fiert se baga la mixer pana devine o pasta fina . Se adauga putin busuioc , sare si putin usturoi.
Cand e totul preparat se aseaza pe o farfurie mare in asa fel ca fiecare preparat sa isi pastreze savoarea si gustul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de sezon" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|