Aperitiv oua umplute cu pate de rata

Postat de lucy2002 in Aperitive / Garnituri
9 Ian 2020 | 4274 vizualizari
Aperitiv oua umplute cu pate de rata

,, Bunatati pentru Craciun'' Un aperitiv delicios si usor de pregatit mai ales cand vrei sa iti impresionezi musafirii si nu ai timp suficient de gatit.  

Ingrediente

  • 13 oua
  • 120 gr pate de rata
  • 200 gr maioneza de casa
  • 2-3 castraveciori in otet
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se spala, se pun intr-o cratita la fiert cu apa rece si sare pentru 7-10 minute. Dupa ce au fiert, se pun in apa rece pentru a se raci si a se curata usor.

Curatam ouale de coji, le taiem in doua pe lungime si le scoatem cu atentie galbenusul fara ca albusul sa se rupa.

Galbenusurile se paseaza bine cu furculita, adaugam pateul de rata, o lingura de maioneza, mustar, sare si piper, amestecam foarte bine totul, va arata ca o crema.  Peste aceasta crema adaugam castraveciori taiati foarte marunt si amestecam dupa care trecem pa umplerea jumatatilor de ou.

Cu ajutorul unei lingurite se umple fiecare jumatate de ou cu aceasta crema si le asezam pe un platou.

Cu ajutorul unui pos am pus maioneza peste fiecare jumatate de ou iar deasupra am ornat cu castraveciori si gogosari taiati matunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate de rata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv mini omlete cu telemea

Postat de eumimi

Aperitiv mini omlete cu telemea

Punem ouale intr-un bol si adaugam branza data pe razatoarea mare. Adaugam si ceapa verde tocata marunt, uleiul si laptele si amestecam bine. Adaugam ultima data faina, sare si un praf de piper....

Citeste continuarea

Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Postat de Valclaudia

Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem margarina intr-un castron incapator, adaugam telemeaua de vaca si cea de oaie trecute pe razatoarea fina peste margarina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2020, 09:11
Cât de bune sunt...!
la 09.01.2020, 10:09
la 09.01.2020, 10:26
bune
la 09.01.2020, 10:58
Ce bine arata si ce bune sunt!
la 09.01.2020, 12:41

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking