Aperitiv pachetele de primavara cu cabanos

Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri
13 Mar 2021 | 3699 vizualizari
Aperitiv pachetele de primavara cu cabanos

Pachetelele de primavara le-am vazut la Rocsysi m-a atras coloritul. Am inlocuit dovlecelul cu cabanosul,na dupa gustul meu;) Cert este ca au fost foarte apreciate de cei ai casei si prietenii care le-au savurat.Foarte bune ,atunci cand ti se anunta din scurt musafiri.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 5 bucati cabanos
  • 1 ou
  • 50 g. crema de branza

Mod de preparare

Am folosit o foaie din aluatul foietaj.

L-am lasat la decongelat si l-am intins putin cu sucitorul pentru a avea o foaie mai subtire.

Foaia de aluat se imparte in patrate de 5/5 cm.

Pe fiecare patrat pune un varf de lingurita crema de branza.

Ardeiul spalat , sters se taie julien(in fasii subtiri).

Cabanosul se portioneaza in 4 buc. cabanosul.

Pe fiecare patrat se pune pe diagonala cate o fasie de ardei din fiecare culoare si o bucata de cabanos.

Se ung cu albus de ou colturile opuse si se strang in jurul ardeilor(ca in imagine).

Unge cu ou pachetelele si pune deasupra o fasie ,ca o panglica din aluat.

Pune pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins la 170 grade pentru 20-30 minute.

Cand s-au aurit frumos le scoatem ,lasam sa se racoreasca si le servim.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pachetele de primavara cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella

Postat de caroline

Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem apoi la fiert in apa rece cu sare pentru 20 minute. Cand sunt gata ii scurgem bine de apa. Dovleceii ii spalam, ii taiem la...

Citeste continuarea

Covridog

Postat de lucy2002

Covridog

Din ingredientele de mai sus se face un aluat. Se cerne faina intr-un bol, drojdia se amesteca cu zaharul. Dupa ce a devenit lichida drojdia, o amestecam cu laptele caldut si incepem sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2021, 11:12
Bune!
la 13.03.2021, 11:39
Gustoase!
la 13.03.2021, 12:16
la 13.03.2021, 13:52
Ce bune sunt!
la 13.03.2021, 14:37

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking