Aperitiv rulada de cascaval

Postat de Geanina87 in Aperitive / Garnituri
23 Apr 2017 | 3822 vizualizari
Aperitiv rulada de cascaval

Delicii de Paste. E prima data cand fac rulada de cascaval si va spun sincer ca eram convinsa ca nu o sa iasa, drept pt. care nu am facut nici poze in timpul prepararii :( Data viitoare cand o s-o fac, voi reveni cu poze mai de calitate, sper. :)

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 1 cutie crema de branza
  • 5-6 felii de sunca
  • ardei gras rosu
  • verdeata

Mod de preparare

Intr-o cratita mai mare, punem apa la fiert. In momentul in care incepe sa clocoteasca, punem cascavalul cu tot cu ambalaj si il lasam vreo 10-15 min sa se topeasca.

Pe blatul de lucru, asezam folie de plastic. Dupa ce s-a topit cascavalul, il scoatem din ambalaj si il intindem cu sucitorul pe folia de plastic. Ungem cu crema de branza pe care am amestecat-o cu putina verdeata si ardei gras rosu maruntit. Deasupra, asezam feliile de sunca si rulam cat putem de strans. Dam la rece cateva ore. Feliem si gata rulada. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada pizza

Postat de MotanLaOale

Rulada pizza

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano. Se pun felii de sunca pe toata...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2017, 19:49
la 23.04.2017, 19:51
foarte faina reteta!
la 23.04.2017, 20:02
Arata genial si e foarte delicioasa!
la 23.04.2017, 20:04
Buna !
la 23.04.2017, 20:04
Super arata!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking