Aperitiv tarta cu piersici si jambon

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
26 Noi 2019 | 2558 vizualizari
Aperitiv tarta cu piersici si jambon

M-am inspirat de la Edithskitchen

Ingrediente

  • 400 g aluat foetaj
  • 150 g crema de branza
  • 100 g jambon
  • 3 piersici
  • 2 linguri miere de albine

Mod de preparare

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem.

Eu am facut o tarta mare si 4 mici.

Crestam un chenar in jur aluatului fara sa taiem aluattul de tot.

In interiorul chenarului ungem cu crema de branza si adaugam feliile de piersici (daca sunt din compot le scurgem bine)

Ungem cu miere de albine piersicile si dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min la 200 grade (sa se rumeneasca frumos aluatul)

Dupa ce le scoatem de la cuptor, lasam sa se raceasca putin si adaugam felii de jambon si salata pentru un plus de culoare.

Edit a adaugam si otet balsamic, eu nu am folosit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu piersici si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi la cuptor, condimentati cu busuioc

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor,  condimentati cu busuioc

Curatam si spalam cartofii, apoi ii scurgem bine de apa si ii portionam in patru sau in 6, in functie de marimea lor.  Ungem o tava cu uleiul de masline si asezam din loc in loc bucati de...

Citeste continuarea

Chiftelute cu mozzarella

Postat de caroline

Chiftelute cu mozzarella

Punem intr-un robot painea taiata in cuburi mici,mozzarella spalata,scursa de apa si rupta,parmezanul dat prin razatoare,ouale si potrivim de sare. Mixam totul foarte bine pana obtinem o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2019, 08:53
buna!
la 26.11.2019, 08:57
la 26.11.2019, 08:59
Ce bunătate!
la 26.11.2019, 09:01
Delicioasa!
la 26.11.2019, 09:03

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking