Aperitiv Yoka – rulou cu branza in stil armenesc

Postat de Ksenya in Sandvisuri
9 Aug 2018 | 4001 vizualizari
Aperitiv Yoka – rulou cu branza in stil armenesc

  Ёка- Yoka este un aperitiv armenesc preferat de armeni si foarte popular in Caucaz. Ingredientele principale: Lavash- painea armenilor, ou, mult patrunjel si branza.   Se face rapid si este foarte consistent. Nu necesita multa pricepere in bucatarie.  Se pot combina mai multe feluri de branza.

Ingrediente

  • 1 pachet lavash armenesc
  • 700 g branza sau cas de capra data prin razatoarea mica
  • 1 legatura mare de patrunjel tocat
  • 4 oua, cate un ou pentru o foaie
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust

Mod de preparare

Se desface pachetul cu lavash si se portioneaza in patru foi.

Se ia cate o foaie si se toarna cate un ou batut.

Se presara cu branza de capra sau cas.

Se presara cu patrunjel.

Se ruleaza si se taie pe jumatate.

La fel se procedeaza si cu celelelte foi

Se incalzeste un sandwich maker la temperatura maxima si se pun rulourile pentru 5-7 minute pana capata o culoare aurie si devin crocante.

 Se servesc fierbinti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Yoka – rulou cu branza in stil armenesc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

Postat de Bucataras

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le...

Citeste continuarea

Croissante fresh cu cascaval si pesto

Postat de Irina

Croissante fresh cu cascaval si pesto

Am pregatit intai sosul pesto: o mana de frunze proaspete de busuioc, pe care le-am spalat si zvantat putin, dupa care le-am pus in mojar impreuna cu putina sare de Hymalaia si o lingurita muguri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2018, 17:51
Judecând după ingrediente, cred că mi-ar plăcea tare mult...!
la 09.08.2018, 17:52
la 09.08.2018, 18:14
la 09.08.2018, 18:33
Foarte faine, big like de la mine! Eu nu gasesc foi din acestea in comert.
la 09.08.2018, 19:03

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking