Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de timea in Slow Cooker
1 Sep 2015 | 5791 vizualizari
Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Imi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Normal ca am avut un rezultat pe masura asteptarilor pentru ca totul a fost gatit la temperatura joasa si nici nu a trebuit sa stau langa aparat.

Ingrediente

  • 7 ardei potriviti
  • 350 g carne de vitel
  • 80 gr orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita sare
  • un pic de piper
  • 800 ml suc de rosii
  • 2 lingurite zahar brun
  • busuioc verde

Mod de preparare

Tocam carnea cu masina de tocat carne sau cu robotul de bucatarie. Tocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoare, sau daca aveti un mixer multifunctional cu maruntitor/tocator, folositi-l pe acesta. Amestecam intr-un bol carnea, ceapa, morcovul si orezul spalat bine si scurs de apa, sarea, piperul si patrunjelul tocat.

Ardeii ii spalam, taiem partea de sus si scobim semintele si nervurile.

Umplem fiecare ardei cu compozitia de carne.

Asezam ardeii umpluti pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock Pot 4,7l Digital si turnam sucul de rosii cat se acopere 3 sferturi din ardei.

Adaugam in sucul de rosii 2 lingurite de zahar brun si in functie de cat e de sarat potrivim de sare.

Conectam aparatul Crock-Pot la o sursa de curent, punem capacul, modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de 4 ore. (dupa 3 ore si jumatate am verificat si aveam carnea si orezul fiert si am oprit aparatul, dar depinde foarte mult de carnea folosita iar carnea mea era tare frageda fiind de la vitel crescut la tara).

Adaugam la final busuioc tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Musaca de vinete la slowcooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Musaca de vinete la slowcooker Crock-Pot

Mai intai taiem vinetele rondele si le presaram cu sare, le lasam cca. 20 min , apoi le stergem cu un servetel. Carnea tocata o punem intr-un castron, adaugam amestecul de morcov, ardei rosu si...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

Se conecteaza aparatul la sursa de curent. Se seteaza pe programul High pentru 3 ore. Se pune uleiul in vasul aparatului si se acopera cu capacul. Se curata ceapa si se taie marunt. Morcovul se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2015, 19:17
Este porția pentru Zân?
la 01.09.2015, 19:19
Nu Buni, de ce?
la 01.09.2015, 19:24
Buni
la 01.09.2015, 19:28
Păiiiiiiiiiiiiiiii,mă gândeam să iau un ardei,dar ca mamă de băiat..........................................
la 01.09.2015, 19:30
foarte buniii!

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking