Aripi picante cu garnitura de dovleac copt
Postat de simona72 in Pui 21 Oct 2013 | 6453 vizualizari
Initial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat peste aceste aripele in congelator, au fost prestate in felul urmator...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 21.10.2013, 18:15
hmmm interesanta combinatia
la 21.10.2013, 18:15
Cu dovleac n-am incercat niciodata
la 21.10.2013, 18:19
Multumesc frumos!! Nu e prima oara cand folosesc ca si garnitura dovleacul...imi place combinatia de dulce a dovleacului cu restul...
la 21.10.2013, 18:22
Super!!!!
la 21.10.2013, 18:26
o nebunie
la 21.10.2013, 18:30
Pot sa le mananc separat?
la 21.10.2013, 18:36
Poti sa mananci cum vrei tu Cleme!
la 21.10.2013, 18:41
yummyyy
la 21.10.2013, 18:44
Interesantă combinaţie de gusturi.
la 21.10.2013, 18:56
Ce le-ai mai rumenit
la 21.10.2013, 19:52
delicios..
la 21.10.2013, 19:55
Noooa trebuie incercat neaparat ca imi place cum arata!!
la 21.10.2013, 20:17
foarte bune
COMENTEAZA