Mojito
Postat de cristeena20
Intr-un pahar mare punem lima taiata in bucati, spalata in prealabil (taiem pe lungime-apoi in sferturi si sferturile in jumate ). Adaugam zaharul galben si apoi menta rupta putin cu mana,...
Citeste continuareaPostat de cristeena20
Intr-un pahar mare punem lima taiata in bucati, spalata in prealabil (taiem pe lungime-apoi in sferturi si sferturile in jumate ). Adaugam zaharul galben si apoi menta rupta putin cu mana,...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Indepartati si rezervati semintele de rodie. Mixati pulpa de avocado cu un pic de apa (60-80 ml) si 1 lingura de indulcitor natural. Varsati-l in pahare. Spalati bolul mixerului. Curatati...
Citeste continuareaPostat de panacris
Mango și bananele se curăță de coajă, se taie în bucăți mari. Într-un vasul blenderului, se pun bucățile de fructe, laptele rece și se apasă butonul PULSE până...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Bateti smantana lichida cu 1 lingura de indulcitor (sau zahar) pana obtineti o frisca care se tine bine. Pastrati la rece. Rupeti ciocolata bucatele si puneti-o intr-o oala cu laptele si cu...
Citeste continuareaPostat de vasimur
Curățăm merele de coajă și cotor și le tăiem bucăți mai mici. Separăm pulpa de portocală, de sâmburi și de cojiță și o dăm prin mini blender (smoothie maker) împreună...
Citeste continuareaPostat de claudiaO
Punem vinul in trun ibric, adaugam zaharul, zaharul vanilat, condimentele (scortisoara rupta bucati ,cuisoarele si condimentele Kamis), marul si portocala. punem pe foc pana...
Citeste continuareaPostat de katty
Spalam portocalele si le decojim, fara a ajunge la partea alba. Punem cojile de portocale intr-un borcan cu capac si turnam alcoolul. Inchidem si dam la rece pentru vreo 20 de zile(minim 10)....
Citeste continuareaPostat de katty
Spalam bine lamaile si cu un cutit de legume curatam bine toata coaja, avand grija sa nu luam din partea alba. Punem cojile intr-un borcan cu capac si turnam palinca peste ele. Punem capacul...
Citeste continuareaPostat de antici_gabytza
Spalam bine perele. Le taiem in bucati cu tot cu coaja. Pregatim o oala mai micuta adaugam bucatile de pere si coaja de portocala spalata bine. Punem apa peste ele si dam la fiert. Din...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Pentru decorațiunile de ciocolată, se topesc cele două feluri de ciocolată, în castronele diferite, pe baie de abur, se lasă la răcit. Se desenează cu ajutorul unui...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|