Bavarois de somon si avocado

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
23 Noi 2013 | 7508 vizualizari

cu riscul sa fiu criticata pastrez aceasta denumire pentru ca nici nu cred ca exista traducere in romana. Bavarois este o prajitura de inspiratie elvetiana, de aceasta forma facuta adesea pe o baza solida subtire, care are in compozitie mereu un mousse de fructe legat cu gelatina, poate sa contina si alcool, caramel sau alte arome in compozitie. Forma acesteia a fost preluata si in bucataria sarata si denumirea pastrata astfel incat intalnim in ziua de azi atat bavarois dulce cat si bavarois sarat. Aceasta reteta face parte dintr-o serie de antreuri mai festive dar usor de realizat. O sa pregatesc si cateva retete mai festive in asteptarea Sarbatorilor de iarna.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 23.11.2013, 11:46
sunt in graba mare ca am treaba ) dar am venit sa va salut si cu o reteta usoara de Sarbatori !
la 23.11.2013, 11:58
la 23.11.2013, 12:03
yummmyyy
la 23.11.2013, 12:09
la 23.11.2013, 12:17
Arata minunat, iar de gust cred ca este la fel de bun! Bravooo!!
la 23.11.2013, 12:24
mmmm Silvia ce bunatate ne-ai lasat aici
la 23.11.2013, 13:59
yamyy!!!
la 23.11.2013, 15:04
ma bucur ca va place !
la 23.11.2013, 15:42
Un antreu fin si delicios! Multumesc pentru reteta! Am trecut-o la favorite.
la 23.11.2013, 16:02
ne-ai dat gata urmaresc cu mare placere tot ce pregatesti
la 23.11.2013, 16:23
Super!
la 23.11.2013, 17:01
la 23.11.2013, 17:53
Ce bunatate!
la 23.11.2013, 21:17
Minunat
la 24.11.2013, 15:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking