Biscuiti cu migdale (cu presa de biscuiti)

Postat de ctlina in Dulciuri
25 Iul 2015 | 2916 vizualizari
Biscuiti cu migdale (cu presa de biscuiti)

Am facut si eu biscuiti cu presa....au iesit foarte frumosi si gustosi reteta gasita pe site-ul : delicestunisie.canalblog.com

Ingrediente

  • 165 gr migdale macinate
  • 125 gr zahar
  • 2 oua
  • 120 gr unt moale
  • 250 gr faina
  • 1/2 pachetel de praf de copt (era colorat galben)
  • vanilie pudra
  • zahar pudra

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puneti o hartie de copt in tava (am vazut retete unde este recomandat sa se puna biscuitii direct pe tava !?).

In bolul robotului sau cu mana, se amesteca toate ingredientele pana se obtine o bula de aluat moale. Luam o parte din aluat, formam un sul si-l punem in presa pentru biscuiti

Alegem una dintre forme si o fixam bine in capatul presei. Se tine presa in pozitie perfect verticala, astfel incat sa atinga tava si se apasa de 2 ori.

Daca cu forma aleasa nu merge, incercati cu alta.

Nu ezitati sa schimbati formele! Continuati.....vor iesi cam 70 biscuiti !!!!

Sunt frumosi dar trebuie sa admit ca dupa  vreo 50 am terminat restul de aluat la mana si am facut cornulete - reteta aici.

Puneti la cuptor pentru 10-15 minute.  

Se presara zahar pudra si apoi se decoreaza dupa preferinta !

Deliciosi cu o cafea.....  

Pofta Buna !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale (cu presa de biscuiti)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert strudel cu branza si visine

Postat de GeorgianaGrigorescu

Desert strudel cu branza si visine

Pentru aluat amestecam oul cu otetul, uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam si faina framantand usor. Aluatul nu  trebuie sa fie nici moale, dar nici prea tare. Intindem aluatul cat putem...

Citeste continuarea

Batoane cu mac

Postat de Dya

Batoane cu mac

Din ingredientele date se framanta un aluat elastic, nelipicios. Se lasa la dospit pana ce isi dubleaza volumul. Se imparte apoi in 8 bucati egale din care se intinde cate o foaie subtire....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.07.2015, 11:49
Ce frumos ti-au iesit Buna presa aceasta la casa omului Imi place ca-ti dai sursele de inspiratie . Foarte frumos . Te percep ca o persoana verticala si transparenta
la 25.07.2015, 12:20
Pot sa servesc si eu la o cafeluta
la 25.07.2015, 12:38
Frumosi biscuiti!, dar nu stiu cum arata o presa
la 25.07.2015, 12:40
Am dat un search pe google, dar prin magazine nu cred ca am vazut asa ceva. Tu de unde ai luat-o?
la 25.07.2015, 13:04

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking